Hier vind je documenten die onderdeel zijn van het boek Bordopmaak in zeven lessen. Je kunt deze documenten hier downloaden zodat je ze ook los van het boek beschikbaar hebt en ze naar behoefte kunt uitprinten.
Klik op het document van je keuze om het te downloaden.
- Checklijst Bordopmaak Met de checklist heb je een mooi handvat om je culinaire creatie snel te beoordelen en eventueel bij te stellen. Twaalf vragen en nog drie ‘rijtjes’ helpen je om je Bordopmaak te optimaliseren.
De recepten die in het boek Bordopmaak in zeven lessen staan wil je misschien ook kunnen opslaan of uitprinten. Hier vind je de recepten en/of beschrijvingen van die gerechten als printdocument:
- Gepekelde zalm met hangop van yoghurt, komkommer en citroen
- Zure zult van octopus
- Garnaal, sushirijst, bleekselderij, cashewnoten en tsukudani
- Reconstructie van hutspot
- Rouleau van nieuwe haring
- Aardappel-witlofsoep met walnoot, blauwe kaas en rauwe witlof
- Rollade van Varkenshaas
- Wentelteefje met rauwe appel, gebakken appel, sultana’s, sugarsnap, basilicumzaad en limoen-dragonsorbet