Workshops & Cursussen

‘Bordopmaak’: Zonder twijfel onze populairste workshop: we deden hem al meer dan vijfendertig keer. Meer weten? Volg de link: Bordopmaak

  • Gepland: 7 november Heerlen (besloten groep) en 21 november Hilversum (besloten groep)

‘Messen Slijpen‘: een workshop voor kleine groepen: maximaal vier deelnemers per keer en we geven deze workshop alleen in Midwoud (NH). Volg de link Messen Slijpen voor meer info.

De cursus ‘Chefsklas’ Acht bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding bij het samenstellen  van een examen-menu dat aan alle examenvoorwaarden van Cuisine Culinaire Nederland voldoet. Gedetailleerde info vind je hier: Chefklas

  • Gepland: februari t/m maart 2020 Ouderkerk a/d/ Amstel (besloten groep)

‘IJsbereiden’: De Basiscursus IJsbereiden. Er gaat een wereld voor je open. En je maakt voortaan ijsjes op ijssalon-niveau. Je moet wel willen en kunnen rekenen voor deze workshop: de theorie is best wel pittige kost. Meer info over deze basiscursus: Basiscursus IJsbereiden

‘Dish Development’: een nieuwe workshop waarbij we de kunst van het zelf ontwerpen van gerechten bespreken en ook oefenen. Best wel ingewikkeld en alleen bedoeld voor amateurkoks die al in staat zijn om aan de hand van een ingewikkeld recept een mooi gerecht op tafel te zetten, of kleine veranderingen aan te brengen in de receptuur waarmee je je gerecht verbetert. Als je in staat bent om zo’n gerecht, na het een aantal keren gekookt te hebben, uit het hoofd te reproduceren en als je meerdere bordopmaakstijlen beheerst waarmee je zo’n gerecht op verschillende manieren kunt presenteren, is dit de volgende stap in je ontwikkeling als amateurkok.

Heb je belangstelling voor een van onderstaande Workshops of Cursussen – hetzij individueel, hetzij als groep van amateurkoks – neem dan contact op via de contactpagina: we melden ons dan snel, nemen alle details met je door en spreken iets af.