Workshops & Cursussen

De cursus ‘Chefsklas’ in Purmerend is in januari gestart. Acht bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding bij het samenstellen  van een examen-menu dat aan alle voorwaarden voldoet.

Ook ‘Messenslijpen’ staat weer op de planning.

Workshops ‘Bordopmaak’: recent de drie-en-dertigste editie in Zeeland. Zonder twijfel onze populairste workshop.

IJsbereiden: er gaat een wereld voor je open. En je maakt voortaan ijsjes op ijssalon niveau. Je moet wel willen en kunnen rekenen voor deze workshop: de theorie is best wel pittige kost.

“Dish Development”: een nieuwe workshop waarbij we de kunst van het zelf ontwerpen van gerechten bespreken en ook oefenen. Best wel ingewikkeld en alleen bedoeld voor amateurkoks die al in staat zijn om aan de hand van een ingewikkeld recept een mooi gerecht op tafel te zetten, of kleine veranderingen aan te brengen in de receptuur waarmee je je gerecht verbetert. Als je in staat bent zo’n gerecht na het een aantal keren gekookt te hebben, uit het hoofd kunt reproduceren en als je meerdere bordopmaakstijlen beheerst waarmee je zo’n gerecht op verschillende manieren kunt presenteren, is dit de volgende stap in je ontwikkeling als amateurkok.

Heb je belangstelling voor een van onderstaande Workshops of Cursussen – hetzij individueel, hetzij als groep van amateurkoks – neem dan contact op via de contactpagina: we melden ons dan snel, nemen alle details met je door en spreken iets af.

Workshops

Cursussen

Lezingen en excursies

  • Smaakcollege door Wendy van der Hout
  • Paddenstoelen door Gaston Dolmans